• English
  • Français
  • Español
  • Nederlands
  • Deutch
  • Norwegian
  • Polish
Ring oss
+34 657 033 206

Nyheter: Luksusvilla på Costa Blanca-leie

Tilbake
Luksusvilla på Costa Blanca-leie

Luksusvilla til leie i Orihuela Costa

Lei luksuriøs villa i Los Montesinos (Alicante), på Costa Blanca med 4 soverom, 4 bad.

Villa til salgs i Los Montesinos (Alicante), med 4 soverom, 4 bad; Det har et svømmebasseng, parkering, hage og grillplass. Når det gjelder dimensjoner, har eiendommen 5000 meter tomt og 300 meter bygde og store uteterrasser, på tomten er det land dyrket med frukttrær (appelsin, mandarin, sitron, etc.) i produktivitet. Denne sørøstvendte eiendommen har følgende egenskaper: Bygass forbrenningsvann radiatorer, peis, klimaanlegg og boblebad i bassenget.

Romslig luksusvilla på Costa Blanca med utmerkede kvaliteter beliggende i et rolig område, med lett tilgang og 100 meter fra et område der vi finner: Hypermarked, Restauranter, kafeer, frisører og forskjellige butikker.

Villaen er bygget i en etasje, hvor vi har en veldig stor terrasse med utsikt over bassenget og en stor hage, en veldig romslig stue, et stort kjøkken, vaskerom, en lukket grill, en gang, 4 soverom og 4 bad. To av soverommene har eget bad, og ett av dem har eget garderobe, resten av soverommene har garderober.

72 meter bredt svømmebasseng, med et boblebad. I bassengområdet har vi et stort bad og maskinrom for vedlikehold av basseng.

På bakområdet har vi en overbygd parkeringsplass, ved og fyrrom. Inneholder dryppvanningsanlegg med tilhørende motorer for vedlikehold.

Nær alle tjenester: strand, golf, kjøpesentre, fritidsområder, flyplasser og helsestasjoner.



24 Oct 2015

Siste Nyheter

4Jan2023
Unik mulighet i Villena, villa med basseng €189 000

Unik mulighet i Villena, villa med basseng €189 000

Utmerket og koselig frittliggende villa som ligger få kilometer fra Villena (Alicante) med god adkomst fra motorveien, Alicante - Madrid,. Med et anlagt område på 362 meter og en anlagt og...

Les mer +

4Aug2022
​7 VIKTIGE ASPEKTER NÅR DU KJØPER LAND

​7 VIKTIGE ASPEKTER NÅR DU KJØPER LAND

7 VIKTIGE ASPEKTER NÅR DU KJØPER LAND Hver familie velger hvor de skal bo, men hvor det er nyanser som vi i Mateo International har lært å avsløre, som et resultat av erfaring med alle våre...

Les mer +

Vis alle nyheter
© 2024 Mateo International ● Design: MediaelxLovligPersonvernNettkart TOP
Facebook